portraitfactorynl de dagelijkse standaard 86 geert wilders

SP geeft voorkeur voor asielzoekers boven eigen Nederlanders: Wilders slaat Alarm!

Politiekokt 05 2023, 14:00
Geert Wilders, de onmisbare strijder tegen de geliefde 'open grenzen politiek' van globalistische partijen, sprak zich weer moedig uit tegen de laatste waanzin gepropageerd door de SP. SP-leider Lilian Marijnissen wil ons land laten verdrinken in een zee van asielzoekers.
Marijnissen beweert dat 75.000 asielzoekers prima te behappen zijn voor Nederland. "Mits eerlijk verdeeld", voegt ze eraan toe, zonder onze aandacht te vestigen op de chaos en drukte die deze verdeling met zich mee zou brengen. Wat betekent dit voor onze lokale gemeenschappen, onze gemeentelijke voorzieningen en, nog belangrijker, de Nederlandse burgers die staan voor hun eigen leven?

De SP stemt dus vóór de dwangwet en heeft ook geen problemen met 75.000 asielzoekers in Nederland. Al die asielzoekers krijgen ons geld, onze huizen en zorg en de SP vindt dat prima. Ongelooflijk. De PVV wil een #asielstop en zet Nederlanders op 1! #PVV #StemPVV

NPO Radio 1
NPO Radio 1
@NPORadio1

.@SPnl-leider @MarijnissenL denkt dat Nederland 75.000 asielzoekers aankan, 'mits eerlijk verdeeld over gemeente al naar gelang inwoneraantal en sociaal economische draagkracht'. #WNL @Sven_op_1: bit.ly/svenop1podcast #WNL

2.1K
Reply
De PVV-leider laat duidelijk zijn standpunt horen op X: "De SP stemt dus vóór de dwangwet en heeft ook geen problemen met 75.000 asielzoekers in Nederland. Al die asielzoekers krijgen ons geld, onze huizen en zorg en de SP vindt dat prima. Ongelooflijk."
Zoals altijd toont Wilders openlijke bezorgdheid voor de Nederlandse bevolking in het licht van de groeiende migratiedruk. Terwijl Nederland worstelt met een immer groeiend migratiedebat, moeten we ons ernstig afvragen: waar staat de SP echt voor? Is het de partij van de gewone man of is het een verlengstuk geworden van de asielindustrie?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS begrijpen we dat de aankomende Tweede Kamerverkiezingen de belangrijkste verkiezingen van ons leven zijn. Daarom gaan we er met gestrekt been in. Elke dag weer. Steun ons daarom! Doneer aan DDS en help ons te strijden voor jouw vrijheid, jouw kinderen, en jouw welvaart!
Het wordt steeds duidelijker dat de SP de belangen van de Nederlandse burgers niet langer op de eerste plaats zet, maar kiest om de pro-migratielobby te dienen. De vraag is: hoe kunnen ze dit blijven verdedigen tegen hun kiezers?” Niet, je ziet ook dat hun kiezers massaal weglopen naar BBB, PVV en zelfs FVD.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten