screen shot 2023 01 27 at 141611

Walgelijk D66 liegt en bedriegt: 'Thierry Baudet heeft het WEF een Joods complot genoemd'

Politiekjan 27 2023, 18:00
De afgelopen dagen is er veel gezegd over peilingen waaruit blijkt dat bijna een kwart van de jongeren denkt dat de holocaust wordt overdreven of zelfs nooit heeft plaatsgevonden. Dit wordt in de schoenen geschoven van "extreemrechts," wat natuurlijk onzin is. Het gaat vrijwel zeker om het stijgende aandeel allochtonen in de 'jongerengroep.' Het is bekend dat 'allochtone jongeren' nou eenmaal antisemitischer zijn dan autochtone jongeren.
Maar dat boeit het partijkartel niets. Dat liegt en bedriegt om alles en iedereen dat rechts is hiervoor de schuld te geven. Zo ook Alexander Hammelburg. Deze D66'er mocht langskomen bij Jinek gisteren waar hij leugen op leugen stapelde. Ten eerste door net te doen alsof deze holocaustontkenning op het conto komt van wat hij "extreemrechts" noemt, en ten tweede door te liegen dat Thierry Baudet dit soort antisemitisme zou aanwakkeren door het WEF een "Joods complot" te noemen in de Tweede Kamer.
Alleen is dat natuurlijk een totale leugen. Thierry Baudet heeft helemaal NOOIT iets dergelijks gezegd.
De FVD-leider reageert dan ook meteen op Twitter. Dat doet hij op rustige, kalme, en zelfs empathische wijze - een manier die ik niet zou kunnen opbrengen als er zo over mij gelogen wordt, maar misschien is Baudet een betere man dan ik. Of beter gewend aan het politieke spel, wie zal het zeggen.
"Beste Alexander," schrijft Baudet, "ik heb compassie voor je emoties maar het is onzin dat ik het in de Kamer over 'een joods complot' zou hebben gehad. Wel heb ik gefundeerde kritiek op het WEF. Maar die kritiek staat los van WO2 en het is onzinnig om de Holocaust overal bij te slepen."

Beste @Ahammelburg, ik heb compassie voor je emoties maar het is onzin dat ik het in de Kamer over “een joods complot” zou hebben gehad. Wel heb ik gefundeerde kritiek op het WEF. Maar die kritiek staat los van WO2 en het is onzinnig om de Holocaust overal bij te slepen.

D66
D66
@D66

Steeds meer jongeren in Nederland trekken de Holocaust in twijfel. Dat is enorm kwalijk en schadelijk, vertelt @Ahammelburg bij Jinek. Hij legt uit waarom het zo belangrijk is dat we ons uit blijven spreken. Spreek jij je ook uit?

2.0K
Reply
Zo is het natuurlijk maar net - hoewel ik veel minder empathisch ben. Ik ben er namelijk van overtuigd dat Hammelmannetje deze 'emoties' faket en gebruikt om een bepaald effect te genereren - een effect dat erop gericht is FVD te verbieden. Niet omdat die partij gevaarlijk zou zijn, maar omdat FVD fundamentele kritiek heeft op de knettergekke linkse plannen van D66. En D66 is simpelweg extreem autoritair en accepteert geen enkele vorm van kritiek meer.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Dat je stelt dat iemand beweert dat er een "Joods complot" zou zijn, onder meer achter het WEF, terwijl dat helemaal niet zo is, is niet slechts een ongelukje, maar brute opzet. Hammelburg kan best emotioneel zijn, maar hier niet over. Net als wij allemaal heeft hij oren om te horen en weet hij dus dat Baudet niets gezegd heeft over "een Joods complot." Dat is iets dat hij gewoon zelf verzint.
Natuurlijk is dat al erg genoeg, maar het wordt nog erger als je bedenkt dat de werkelijke waarschijnlijke oorzaak - heel veel allochtonen, met name van islamitische afkomst moet ik helaas toegeven - voor een groot deel op het conto komt van D66.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten