Filmpje: #DagvandeArbeid in Parijs: ‘Gele hesjes’ grijpen vrije uren aan om te demonstreren tegen Macron

In geheel Europa is het vandaag de Dag van de Arbeid. Een vrije dag! Maar in Nederland handelsland natuurlijk niet. Wij zijn namelijk een land van handelaren en die houden niet van arbeid. In Frankrijk echter wel en daar grepen de arbeiders van de ‘Gele hesjes’ de vrije dag aan om te demonstreren tegen president Macron.

In Frankrijk maakten de arbeiders gebruik van hun vrije uren om hun boodschap te doen weerklinken: ‘Emmanuel Macron moet weg!’ De oproerpolitie stond alweer klaar om in ‘testudoformatie’ het plebs in elkaar te slaan. Wellicht dat het voor de arbeiders van de ‘Gele hesjes’ een vrije dag is, maar voor de Franse politie is het dat niet. Zij krijgen gewoon betaald om aanwezig te zijn bij de demonstratie. De veiligheid en orde moet altijd worden bewaard natuurlijk.

Ook op 1 mei!

De beweging kwam de afgelopen maanden veelvuldig in opspraak. Door mooie acties en terroriserende acties met bloed en vuur. Toch kunnen we de lieden van de ‘Gele hesjes’ dankbaar zijn voor hun verzet tegen Macron. Als je taalkundig kijkt naar wat de Franse president allemaal heeft gezegd dan is hij in staat een oorlog op dit continent te ontketenen.

Zo gaf de Franse president aan dat hij 14 kerncentrales pardoes wilde sluiten en gaf toestemming om te schieten op demonstranten. Bij eerdere demonstraties leidde deze houding tot aardig wat gewonden. En ook wil Macron een ‘Europees leger’ om op te boksen tegen ‘Rusland, China en de Verenigde Staten‘.

Gelukkig hebben we de ‘Gele hesjes’ dus nog. Om de bizarre globalistische agenda van Macron en de push voor een Europees leger een halt toe te roepen. Natuurlijk zitten er ook wat gekkies tussen de ‘Gele hesjes’, maar dat heb je altijd met demonstraties. In ieder geval staan ze er wel.

Respect.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Jumping

  Inderdaad een standbeeld voor deze Gele Hesjes.
  Stem in Mei een anti EU partij.
  Stem PVV of FvD.

  1. Meester Kong

   @jumping, jij lekkere linkse rakker van mij 🙂
   FvD is toch geen partij voor jou…

 2. Onslow

  Taalkundig luisteren lijkt mij meer op zijn plaats. Taalkundig kijken naar wat er is geschreven. Maar ik kan het mis hebben, ben ook maar een immigrant in deze wereld. Er is vast wel iemand aanwezig die er meer van weet.

 3. NoDoubt

  Petje af voor de demonstranten die al vele weken voor hun idealen opkomen en hun toekomst niet verkwanselen aan EU

 4. Regina

  HAAL HET GELD WAAR HET ZIT BELAST DE RIJKEN! HAAL HET GELD WAAR HET ZIT BELAST DE RIJKEN! HAAL HET GELD WAAR HET ZIT BELAST DE RIJKEN! HAAL HET GELD WAAR HET ZIT BELAST DE RIJKEN! HAAL HET GELD WAAR HET ZIT BELAST DE RIJKEN! HAAL HET GELD WAAR HET ZIT BELAST DE RIJKEN! HAAL HET GELD WAAR HET ZIT BELAST DE RIJKEN! HAAL HET GELD WAAR HET ZIT BELAST DE RIJKEN! HAAL HET GELD WAAR HET ZIT BELAST DE RIJKEN! HAAL HET GELD WAAR HET ZIT BELAST DE RIJKEN! HAAL HET GELD WAAR HET ZIT BELAST DE RIJKEN! HAAL HET GELD WAAR HET ZIT BELAST DE RIJKEN! HAAL HET GELD WAAR HET ZIT BELAST DE RIJKEN! HAAL HET GELD WAAR HET ZIT BELAST DE RIJKEN! HAAL HET GELD WAAR HET ZIT BELAST DE RIJKEN! HAAL HET GELD WAAR HET ZIT BELAST DE RIJKEN! HAAL HET GELD WAAR HET ZIT BELAST DE RIJKEN! HAAL HET GELD WAAR HET ZIT BELAST DE RIJKEN! HAAL HET GELD WAAR HET ZIT BELAST DE RIJKEN! HAAL HET GELD WAAR HET ZIT BELAST DE RIJKEN! HAAL HET GELD WAAR HET ZIT BELAST DE RIJKEN! HAAL HET GELD WAAR HET ZIT BELAST DE RIJKEN! A ANTI ANTI KAPITALISTA! A ANTI ANTI KAPITALISTA A ANTI ANTI KAPITALISTA! A ANTI ANTI KAPITALISTA A ANTI ANTI KAPITALISTA! A ANTI ANTI KAPITALISTA!

 5. fusilier

  Geef deze Macron die tegen het volk praat,en niet met het volk praat , hooguit nog een half jaar.

 6. Cootje

  Als er een land het ondemocratische gedrocht uit Brussel omver kan werpen is het Frankrijk , maar dan moet de sociale onrust nog meer toenemen , Fransen houden namelijk niet van polderen , Fransen willen voor een dubbeltje op de eerste rij zitten , Europa wordt namelijk nooit EEN , behalve voor de Amsterdamse grachtengordel , Hoelang blijft de polder cultuur bestaan als u als Nederlander tot 67 ste mag werken voor u Franse collega die maar werkt tot zijn 62 ste ,

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.