14086693619 1d5641df7d c

De kloof tussen de Europeaan en Brussel groeit: Het Eurofiele circus wil Pan-Europese lijsttrekkers en EU-partijen

EUjan 05, 13:00
Het Europees Parlement, dat broeinest van eurofiele dromen, komt nu met een voorstel dat alleen maar uit hun koker kan komen: pan-Europese lijsttrekkers en EU-partijen om zogenaamd de kiezer enthousiaster te maken voor 'Europa'. Het is niets minder dan een zoveelste poging om de Europese Unie verder op te dringen aan een bevolking die hier duidelijk geen behoefte aan heeft.
JA21 Europarlementariër Michel Hoogeveen slaat de spijker op zijn kop wanneer hij stelt dat de enigen die hier fan van zijn al in de zaal zitten of bij Volt. Deze pan-Europese lijsttrekkers en EU-partijen zijn niets meer dan zakkenvullers zonder echte visie, losgezongen van de realiteit waarin de gewone Europeaan leeft. Ze zijn slechts marionetten in een grandioos toneelstuk van de EU, bedoeld om de Europese burger te misleiden met schijnvertegenwoordiging.
Wat we zien is een EU die steeds verder losraakt van de realiteit. In plaats van de ongeremde instroom van zelfs in hun eigen land kansloze immigranten aan te pakken, komen ze met dit soort eurofiele fantasieën. De kiezer wil minder bemoeienis van de EU, niet meer. Ze willen echte, concrete oplossingen voor de uitdagingen waar Europa voor staat, niet de creatie van een Europese superstaat met nóg meer afstand tussen de burger en de politiek.
De EU lijkt volledig te zijn vergeten dat hun bestaansrecht afhankelijk is van de steun van de Europese burgers. In plaats van luisteren naar de zorgen en wensen van deze burgers, kiezen ze ervoor om nog meer macht en invloed naar zich toe te trekken, verpakt in een dun laagje democratische vernis.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het is tijd dat de EU beseft dat hun bestaansrecht niet afhangt van hoeveel macht ze kunnen vergaren, maar van hoe goed ze luisteren naar de mensen die ze vertegenwoordigen. En die mensen zeggen duidelijk 'nee' tegen deze pan-Europese lijsttrekkers en EU-partijen. Het is tijd dat de EU stopt met hun eurofiele circus en begint met het serieus nemen van de Europese burger.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten