Filmpje: #DagvandeArbeid in Parijs: 'Gele hesjes' grijpen vrije uren aan om te demonstreren tegen Macron

Geen categoriemei 01 2019, 15:00
In geheel Europa is het vandaag de Dag van de Arbeid. Een vrije dag! Maar in Nederland handelsland natuurlijk niet. Wij zijn namelijk een land van handelaren en die houden niet van arbeid. In Frankrijk echter wel en daar grepen de arbeiders van de 'Gele hesjes' de vrije dag aan om te demonstreren tegen president Macron.
In Frankrijk maakten de arbeiders gebruik van hun vrije uren om hun boodschap te doen weerklinken: 'Emmanuel Macron moet weg!' De oproerpolitie stond alweer klaar om in 'testudoformatie' het plebs in elkaar te slaan. Wellicht dat het voor de arbeiders van de 'Gele hesjes' een vrije dag is, maar voor de Franse politie is het dat niet. Zij krijgen gewoon betaald om aanwezig te zijn bij de demonstratie. De veiligheid en orde moet altijd worden bewaard natuurlijk.
Ook op 1 mei!
De beweging kwam de afgelopen maanden veelvuldig in opspraak. Door mooie acties en terroriserende acties met bloed en vuur. Toch kunnen we de lieden van de 'Gele hesjes' dankbaar zijn voor hun verzet tegen Macron. Als je taalkundig kijkt naar wat de Franse president allemaal heeft gezegd dan is hij in staat een oorlog op dit continent te ontketenen.
Zo gaf de Franse president aan dat hij 14 kerncentrales pardoes wilde sluiten en gaf toestemming om te schieten op demonstranten. Bij eerdere demonstraties leidde deze houding tot aardig wat gewonden. En ook wil Macron een 'Europees leger' om op te boksen tegen 'Rusland, China en de Verenigde Staten'.
Gelukkig hebben we de 'Gele hesjes' dus nog. Om de bizarre globalistische agenda van Macron en de push voor een Europees leger een halt toe te roepen. Natuurlijk zitten er ook wat gekkies tussen de 'Gele hesjes', maar dat heb je altijd met demonstraties. In ieder geval staan ze er wel.
Respect.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten