sti ongeboren kind poppetje

-Cultuur onder Vuur- Geweten wordt aangesproken: pro-abortus politici vallen over onze pop van ongeboren kind

Opiniedec 09 2023, 15:00
Linkse politici zijn woedend op Civitas Christiana, de moederstichting van Cultuur onder Vuur. Dat meldt RTL Nieuws. Wieke Paulusma (D66), Sophie Hermans (VVD) en Frans Timmermans (GL-PvdA) kunnen het niet uitstaan dat ze een poppetje krijgen van een kind 10 weken na bevruchting.

Starterspakket op het bureau

Alle Kamerleden zijn op woensdag 6 december beëdigd voor nieuwe sessie van de Tweede Kamer. Alle 150 vonden die dag een Starterspakket op hun bureau, met daarin diepgravende publicaties en een brief die hun succes wenst bij het Kamerwerk. De brief zet de belangrijkste prioriteiten op een rij voor de bescherming van de christelijke beschaving in Nederland. Zo kunnen de Kamerleden een vliegende start maken.

Pro-abortusmedia maken onbedoeld reclame voor pro-life

RTL Nieuws citeert uitgebreid de brief en maakt daarmee onbedoeld reclame voor de pro-life boodschap. Zo zijn pro-abortus media toch nog ergens goed voor. RTL citeert onder meer de vaststelling dat “dat onze cultuur zich in een crisis bevindt door de revolutie die de principes aanvalt waar onze beschaving op gebouwd is; traditie, familie en privé-eigendom. (...) Deze revolutie uit zich in klimaatdwang en massa-immigratie maar ook in het opdringen van gender en abortus.”

Waarom gaat links niet in op de inhoud?

Deze boodschap viel in slechte aarde bij de partijen die oorlog voeren tegen de christelijke beschaving. D66, GL-PvdA en VVD gaan uiteraard niet in op de inhoud, terwijl we genoeg stof tot nadenken geven met bijgevoegde publicaties als Klassen op de knieën voor de islamSeksuele indoctrinatie in schoolboeken en het pro-life boek Door het oog van de waker. Helaas zijn goede argumenten voor gender, abortus en andere linkse preoccupaties onmogelijk te vinden. Op de inhoud verliest links altijd, vandaar het teruggrijpen op emotionele kreten als "walgelijk".

Mooi poppetje

De linkse partijen gaan liever tekeer tegen een prachtig poppetje dat we meegestuurd hebben. Het is van een ongeboren kindje, 10 weken na bevruchting. Een indringende illustratie van het leven dat door abortus gedood wordt. Het poppetje, dat bekend is geworden doordat Kees van Helden het altijd droeg bij de Mars voor het Leven, is bovendien een troost voor vrouwen die hun kindje verloren hebben, zo horen we geregeld.

Frans Timmermans spuwt zijn gal

De pittigste reactie komt van Frans Timmermans. De GL-PvdA-leider is nog steeds niet bijgekomen van zijn smadelijke verkiezingsnederlaag en spuwt zijn gal tussen snor en baard door alle kanten op: "Walgelijke verspreiding van fake news door een christen-fundamentalistische organisatie." Wat er nu precies fake is aan ons news, dat licht Timmermans niet toe.

Wat zit Timmermans dwars?

Het zit Timmermans duidelijk nog dwars dat Cultuur onder Vuur net voor de verkiezingen onthulde dat de salonsocialist iedereen aan de warmtepomp wil, maar zelf net een Maastrichts herenhuis uit 1910 heeft gekocht met energielabel E. Dit nadat hij eerder negen jaar in een Heerlense villa woonde zonder ook maar iets aan isolatie te doen.

De kiezer heeft Timmermans afgestraft

Toen Ongehoord Nederland hem hiermee confronteerde vluchtte Timmermans in absurditeiten: “Ons huis in Heerlen is dus ook niet gestookt, totdat het verkocht is. Dus we hebben in die tijd ook geen energie verbruikt.” Dat wekte weinig vertrouwen bij de kiezer, die na 13 jaar Rutte behoefte heeft aan een leider die wél actieve herinneringen heeft. Timmermans verloor grandioos op 22 november.

D66-abortusdrammers kunnen niet om het ongeboren kind heen

Terug naar het poppetje. Ergens is de ophef onbegrijpelijk. Wie voor abortus is, omdat het kind slechts weefsel is en geen levend mens, beziet zo’n poppetje even emotieloos afgeknipte nagels. Maar zelfs de meest verbeten abortusvoorstander voelt aan dat het een levend mens is in de moederschoot. En dat het zichtbaar maken van dat mens het frame van ‘abortus als zorg’ ontkracht.

Abortuslobby faalt jammerlijk

De abortuslobby wil niets liever dan het geweten dichtschroeien door het ongeboren kind onzichtbaar te maken en de misdaad van abortus in het verborgene te houden. Zolang we doorgaan met wijzen op de realiteit van abortus, zullen ze jammerlijk falen.
Dit artikel verscheen eerst op de website Cultuur onder Vuur van de stichting Civitas Christiana. We hebben het met toestemming van de stichting overgenomen, waarvoor dank!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten