-Frits Bosch- 'We zijn op weg naar fascisme'

-Frits Bosch- 'We zijn op weg naar fascisme'

Frits Bosch is columnist voor De Dagelijkse Standaard.

De Nederlandse minister van financiën Sigrid Kaag “Nederland is voorstander van een wereldwijde effectieve minimumbelasting. Daarom heb ik samen met Duitsland, Italië en Spanje een verklaring getekend deze in 2023 in te voeren. Het kabinet zet zich er maximaal voor in een akkoord te bereiken.”

Waartoe dient dit en waartoe leidt dit? Is dit Nederlands belang? Kaag wordt verondersteld dat te dienen. Telkens weer is dit de centrale vraag: Is dit het Nederlands belang?

D66 voorzitter: "als u nog één keer die vraag stelt ontneem ik u het woord"! Dit is niet te geloven! Wat het is de centrale vraag: wordt hiermee het Nederlands belang gediend? Komt hierna het basisinkomen en daarna het inleveren van je bezittingen en schulden en daarna de digitale munt.

Allemaal op nul beginnen. Dan is de inflatie beteugeld en het financiële systeem gered. In het belang van de overheid. Wij zijn alles kwijt.

Daarom wil de EU ook graag weten wat wij allemaal (nog) bezitten. Men werkt aan een nieuw register. Privacy komt steeds meer in het nauw. Het net sluit zich aan alle kanten. Zou het dan toch waar zijn over een Global Reset? Is een vorm van autocratie het eindstation? Is utopia, de maakbare samenleving de opzet?

Dit is een eerste stap naar totale controle, totalitarisme. Het einddoel is dan fascisme. Allerlei databanken worden aan elkaar gekoppeld, inclusief medisch en zelfs faeces. Als de kwantumcomputer komt zijn ze klaar. Eindstadium Big Brother is watching you! Fascisme 2.0.

Ons politieke systeem is door en door rot. In plaats van 150 individueel stemmende kamerleden zitten we met dichtgenaaide regeerakkoorden waar de regeringspartijen zich strak aan (moeten) houden. Er is helaas geen enkel individueel kamerlid dat de ballen heeft daar tegenin te gaan. De enkeling die het waagt kan meteen het veld ruimen.

Ja, we zijn op weg naar fascisme.

Frits Bosch, auteur van “Risico als obsessie”, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite”, “Schaft ook Nederland zich af?” en “Feminisme op de werkvloer”.

-Frits Bosch- 'We zijn op weg naar fascisme'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties