kuiken nijboer arib

-Michel Mulder- 'Beerput nummer zoveel'

Opiniesep 29 2022, 18:15
Is er in Nederland een plaats waar meer met messen naar elkaar gegooid wordt dan in het circus? Ja, die plek bestaat, en heet de Staten-Generaal.
Als het niet linkse ophitsers als Paternotte, Sjoerdsma en Klaver zijn die als circus-act geslepen messen naar de ruggen van o.a. Baudet, Wilders, van Meieren en van Haga gooien, dan zijn het wel de Kamervoorzitter en haar voorganger, die elkaar voor speldenkussen aanzien.
Met dit soort zaken komt er altijd de factor 'toevalligheid' om de hoek kijken, omdat het tijdstip van het openen van het zoveelste schandaal, overduidelijk parallel loopt met het afdekken van een beerput, de linkse politiek onwelgevallig....... in dit geval de wankelende positie van de door het partijkartel geplaatste Kamervoorzitter Bergkamp.
Nu de roep om een andere voorzitter - na het geïnstrueerde gestuntel van Bergkamp - harder klinkt dan ooit, en de optie Khadija Arib - omdat Martin Bosma nooit de goedkeuring krijgt van het linkse kartel - weer haar hoofd om de hoek steekt, rekent D66 op vakkundige wijze af met een eventuele herverkiezing van Arib.
Laat het maar aan de ratten van Dispicable666 over om via de landsadvocaat, en middels een mistige constructie, de geloofwaardigheid van Arib in het geding te stellen, want personeel van Pels Rijcken geniet natuurlijk de hoogste gradatie van betrouwbaarheid en integriteit.
Maar draait het op voorhand kaltstellen van Arib wel om haar - eventuele - nieuwe rol als kamervoorzitter, of moet het addertje onder het gras gezocht worden in haar rol als voorzitter van de Tijdelijke commissie corona, die een parlementaire enquête moet voorbereiden naar het coronabeleid?
Het is een goed bewaard geheim dat Arib uitstekend in de kamer lag als voorzitter, maar dat de ambtelijke top van Nederland - de daadwerkelijke macht - haar niet kon luchten of zien.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Wie toeziet op de voorbereiding van een parlementaire enquête, waarin - misschien veel - ambtelijk machtsmisbruik naar voren komt, die hoeft niet op een lofzang te rekenen vanuit de ambtelijke macht, maar slechts op anonieme beschuldigingen van het vage begrip grensoverschrijdend gedrag.
Meer en meer wordt zichtbaar hoe (on)Democratisch66 omgaat met de 'concurrentie,' want sinds de installering van het gedachtegoed van Kaag, is de term slangenkuil met recht van toepassing op ons parlement.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten