39095060964 af138b0c13 c

-Michel Mulder- 'Een excuusbriefje aan het Woke-leger'

Opinieaug 26 2022, 13:58
Beste gekwetste zieltjes,
Vaak heb ik mij enigszins denigrerend uitgelaten over jullie sekte, maar ik realiseer me nu pas dat dit uit onwetendheid was.
Ik heb me nooit zo verdiept in jullie zieleroerselen. Zoals ik dat vroeger bij de gymles ook al niet deed, als jullie letterlijk als laatste bij ieder spel gekozen werden, omdat jullie in die wrede kinderlogica nou eenmaal wandelende mietjes waren die niets konden.
Nooit heb ik mij verdiept in de oorzaak van jullie 'onreinheid' door het missen van wat douchebeurten, omdat jullie garnaaltje de bijnaam 'little Nemo' zou krijgen, in het bijzijn van de scampies van de overige klasgenoten. Ik ben echter - oprecht - blij dat jullie daar tegenwoordig het medicijn van geslachtsverandering voor hebben gevonden, om een psychische meltdown te voorkomen.
Het was mij ook nooit duidelijk waarom de feministen binnen jullie gelederen zo'n afkeer hebben van de dominante witte man, terwijl met een verbazingwekkend gemak de iele ongeschoren blanke beentjes geopend worden voor zo ongeveer iedere kansparel uit diep donker Afrika.
Het ligt gewoon aan het formaat van de 'trousersnake,' en de beschikbaarheid hiervan. De al in dit land wonende getinte mannen vallen nou eenmaal eerder op frisse dames als Raisa Blommenstein of Eva Vlaardingerbroek, dan op shag-onder-de-oksel-kwekende tuinbroeken, en dan is ineens de aanvoer uit Afrika zo gek nog niet, als je grot hunkert naar wat schurende aandacht.
Mijn excuses dus dat ik dacht dat jullie seksuele interesse werd ingegeven door politieke corectheid, terwijl gewoon ordinaire geilheid hieraan ten grondslag ligt. Ik zal jullie van nu af aan hiervoor de credits geven.
Waarom heb ik mijzelf de arrogantie aangemeten om jullie een stigmatiserend vingertje voor te houden, terwijl ikzelf overduidelijk zoekende ben? Zoekende naar rationaliteit in jullie bestaan, wat ik nog steeds niet gevonden heb?
Het past mij dus niet om jullie verdwaaldheid te verwijten, als ik zelf totaal niet weet waar ik jullie nou daadwerkelijk moet plaatsen. In een tbs-kliniek, een krankzinnigengesticht of in een Guyana-achtige Jim Jones setting met een lekker aangeboden drankje...
Aanvaard dus mijn nederige excuses dat ik niet dermate psychologisch onderlegd ben dat ik de juiste vinger op jullie kranzinnigheidsplekje kan leggen, en jullie daarom gestigmatiseerd heb als amateurtjes der krankzinnigheid, terwijl het mij nu echt duidelijk is dat jullie door kunnen gaan voor full pros... Waarvoor, overigens, hulde.
(De column gaat verder onder de oproep ons te steunen)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Niets menselijks - onderschatting - is mij dus vreemd. En dit zelfopgelegde lesje zelflerend vermogen onderga ik in alle nederigheid. Want wat er ook nog in mijn leven te gebeuren staat, zo krankzinnig als jullie zal ik nooit worden.
Ook daarvoor een welgemeend kudos.
Als er nu vanuit jullie sekte de behoefte bestaat tot een knuffel, een eenhoorn kinderpleister op een nog open wondje - en niet die tussen de beentjes - of gewoon een kopje linksgedraaide insectenthee, mijn telefoonnummer is 06growthefuckup...
Inspreken na de pieptoon.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten