Filmpje! Caroline van der Plas bedankt haar vijanden voor helpen groeien BoerBurgerBeweging:

Filmpje! Caroline van der Plas bedankt haar vijanden voor helpen groeien BoerBurgerBeweging:

Het is geen geheim dat de BoerBurger Beweging (BBB) sinds haar oprichting met de nodige kritiek te maken heeft gehad. Maar haar leider en parlementslid, Caroline van der Plas, heeft de kritiek verfrissend luchtig benaderd en onlangs haar vijanden op Twitter bedankt voor hun dagelijkse aandacht voor haar partij.

In een tweet schreef Van der Plas: "Dienstmededeling: deze week zijn er weer enkele honderden nieuwe leden bij de BBB gekomen. Ik wil mensen als boswachter Tim, Dolf Jansen, PG Kroeger, andere partijen in de Kamer en mensen hier, die BBB dagelijks negatieve aandacht geven, bedanken voor hun campagne voor BBB!"

De reactie van Van der Plas op haar critici is beantwoord met een mix van bewondering en verwarring. Terwijl sommigen haar hebben geprezen om haar gevatheid en gratie bij tegenslag, hebben anderen vraagtekens gezet bij haar besluit om haar vijanden te bedanken voor hun aandacht.

Het is gemakkelijk te zien waarom sommige mensen verward zijn. Immers, hoe kan iemand zijn vijanden bedanken voor de aandacht die ze hun partij brengen? Maar de waarheid is dat het eigenlijk een slimme zet is.

Door haar vijanden te bedanken voor hun aandacht stuurt Van der Plas een boodschap naar haar achterban dat ze niet bang is om het tegen haar tegenstanders op te nemen, en dat ze vertrouwen heeft in de zaak van haar partij. Het laat haar tegenstanders ook zien dat ze niet bang is om het tegen hen op te nemen, en dat ze zich niet laat intimideren door hun kritiek.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Tegelijkertijd geeft de reactie van Van der Plas iedereen het gevoel dat de BBB een partij van het volk is, en dat zij bereid is op te komen voor degenen die haar waarden delen. Het is een boodschap van kracht en veerkracht die zeker weerklank zal vinden bij haar aanhangers. Slim dus van haar. En nog grappig ook - hoewel als puntje bij paaltje kiest Van der Plas helaas toch wat al te serieus genomen wil worden door dezelfde tegenstanders die ze nu even op leuke wijze te kijken zet.

Volg ons op Twitter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties