shutterstock 1953475393

Kijk! Canadese ouders staan massaal op tegen transgenderpropaganda op scholen

Cultuursep 21 2023, 10:00
Heerlijke beelden uit Canada. Ouders daar zijn namelijk he-le-maal klaar met het wanstaltige Woke-beleid van hun overheid én de Regenboogpropaganda op scholen. Ze willen dat hun kinderen beschermd worden en dat de indoctrinatie van hun kroost stopt. En wel meteen.
Ongehoord Nieuws-presentatrice Raisa Blommestijn deelt op X een video van een schitterende demonstratie in Canda. Boze ouders gaan daar namelijk massaal de straat op tegen transgender-propaganda en woke-indoctrinatie op scholen. Waarom? Omdat ze hun kinderen willen beschermen. Precies wat ouders zouden moeten doen.
Deze beelden gaan de hele wereld rond. De demonstratie vond plaats in Ottawa. Duizenden en nog eens duizenden bezorgde ouders waren erbij betrokken. Ze vinden het namelijk volstrekt onacceptabel dat hun jonge kinderen op school geconfronteerd worden met gendergekte, expliciete seksuele content, en natuurlijk met andere Regenboog-indoctrinatie zoals knettergekke dragqueens die langskomen op scholen om daar "voor te lezen."

Nederland

In Nederland zouden ouders natuurlijk precies hetzelfde moeten doen. Want ja, Canada is Sodom en Gomorra. Het is daar echt heel erg. Niet zo gek als je bedenkt dat ze Justin Trudeau als premier hebben; een halfman die Woke als religie heeft.
Maar hier in Nederland gebeuren vergelijkbare dingen. Bij ons worden kinderen ook geïndoctrineerd op school. Ook zij krijgen te horen dat ze hun gender kunnen "kiezen," omdat niemand "geboren wordt met een gender." En ook zij krijgen boeken te lezen waarin ze geleerd wordt hoe ze iemand (van een ander geslacht én van hetzelfde geslacht!) seksueel kunnen bevredigen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we keihard tégen Woke. Maar dit betekent dat we jouw hulp nodig hebben, want het partijkartel beschadigt ons elke dag opnieuw. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons Woke te bestrijden!
En ja, die indoctrinatie heeft een desastreus effect op Nederlandse kinderen. Meer kids dan ooit roepen opeens dat ze "homoseksueel of biseksueel" zijn; de cijfers zijn dermate hoog dat alleen een malloot denkt dat de cijfers echt kloppen, en dat ze niet worden opgejaagd doordat kinderen gek gemaakt worden.
De enige vraag die ons daarom rest is: wanneer gaan Nederlandse ouders óók in zulke grote getallen de straat op om hun kroost te beschermen tegen de zieke Woke-ideologie?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten