Sigrid Kaag Minister van Financiën 9O1A6749

-Michel Mulder- 'De linkse inclusiviteit'

Opiniejul 29 2022, 12:23
Het is altijd van een zwaar komisch gehalte, als je linkse politici - en uiteraard die voormalig kooidanseres in 'ons' parlement - hoor oreren over hun plannen voor een inclusieve samenleving.
Als je de slogan van D66: "laat iedereen vrij, maar niemand vallen,' afzet tegen de gordelloze Kaag-uitspraak: "wie zijn die mensen"? dan weet je dat de voorgespiegelde fantasie nogal wringt met de dagelijkse realiteit.
De tegenstellingen tussen de verkiezingspropaganda - nieuwe bestuurscultuur - en de brute werkelijkheid - de opeenstapeling van bestuurlijke crises - is nergens zo zichtbaar als bij dat tot op het beenmerg verrotte partijtje van 'Sieg'rid Kaag.
Het D66 idee van een inclusieve maatschappij, waarin iedereen vrij is maar ze niemand laten vallen, is alsof Kimberly Clark Saenz de kraamzuster zou zijn van een eventuele liefdesbaby tussen FVD en PVV... Het hummeltje zou een voortijdige wiegendood sterven onder 'totaal niet verdachte' omstandigheden.
Nee de linkse inclusiviteit is nog eenkenniger dan het redneck-gedachtegoed in de incestueuze delen van de zuidelijke staten van the big US of A. Partijen als D66 en GroenLinks horen oreren over hun orgastische 'samen'leving is zo ongeveer even hilarisch als dat je Hitler hoort zeggen: uiteraard horen de Joden in 'onze' maatschappij, als ze maar wel eerst even een douche nemen in één van mijn vele 'vakantieparken.'
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Een inclusieve samenleving bestaat er niet in het vergiftigde gedachtegoed van de woke antifa-junkies. Men streeft slechts een innercircle samenleving na, waarin iedere afwijkende mening van het links-geïndoctrineerde gedachtegoed met een even chirurgische precisie uit de 'samen'leving gesneden dient te worden, als de martelobjecten van ene Dr. Mengele.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten