Jetten heeft lak aan de mening van gewone Nederlanders: "Geen tijd om te vertragen"

Jetten heeft lak aan de mening van gewone Nederlanders: "Geen tijd om te vertragen"

Politieksep 28, 17:00
In veel landen doen overheden een stap terug met het opdringen van de idiote klimaatagenda. Zij zien namelijk dat hun eigen kiezers klaar zijn met die gekkigheid en begrijpen dat ze verkiezingen gaan verliezen als ze niet heel snel een draai van 180 graden maken. En raad eens wie dat héél erg vindt? Onze eigen Rob Jetten.
Het NRC Handelsblad vindt het allemaal heel erg dat al die vreselijke politici zowaar naar hun eigen burgers luisteren - tijdelijk, tenminste, hoogstwaarschijnlijk eindigt dat op het moment dat de verkiezingen in hun land er weer op zitten. Waar halen die politici dat achterlijke gedrag vandaan? Luisteren naar de wensen van kiezers? Bah!
Gelukkig zijn we in Nederland gezegend met een minister van Klimaat die daar héél anders in staat; die doet waar hij zin in heeft ongeacht de meningen van normale Nederlanders. Een man die zijn ideologie belangrijker vindt dan wie en wat ook.
Ik heb het natuurlijk over Rob Jetten. Kijk maar naar wat Robje op X gooide nadat hij het artikel in het NRC Handelsblad had gelezen:
"Niks hiervan in Nederland," aldus Jetten over het vertragen van klimaatdoelen omdat kiezers dat willen. "We liggen voor het eerst op koers om de klimaatdoelen te halen. Dat kan en moet mét mensen en mét ondernemers." Hij sluit zijn tweet af met de gevleugelde woorden: "Geen tijd om te vertragen, dit is het moment van doen."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS verzetten we ons met hand en tand tegen die belachelijke klimaatgekte. De klimaathype is een middel om onze vrijheid te slopen. Totaal. Steun ons daarom. Doneer aan DDS en help ons de klimaatgekte elke dag weer te bestrijden.
Alle ironie terzijde, Jetten is natuurlijk écht een heel enge man. Hij heeft 100 procent lak aan de mening van jou en mij. Het interesseert hem gewoon niet. Zijn zieke klimaatideologie moet opgedrongen worden aan ons allemaal. Als niet goedschiks, dan maar kwaadschiks.
Typisch D66.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten